Transferència del Congrés de recerca educativa internacional ICSEI.

El mes de gener es va celebrar el 37è Congrés ICSEI: International Congress for School Efectiveness and Improvement al Trinity College Dublín.

Durant més de tres dècades, l’ICSEI s’ha centrat a fer que les escoles de tot el món siguin excel·lents i equitatives. El propòsit de l’ICSEI és senzill però profund: Promoure la qualitat i l’equitat de l’educació promovent i contribuint a la millora i eficàcia de les escoles i altres institucions educatives (Constitució de l’ICSEI, revisada el 2019).

Aquest any va estar focalitzat en L’EDUCACIÓ PROFESSIONAL DE QUALITAT PER A MILLORAR L’EFICACIA I LA MILLORA DE L’ESCOLA:  Perspectives i enfocaments internacionals 

El 13 de març va tenir lloc la transferència del Congrés ICSEI de la mà de Cristina Bertran (Escola Dolors Monserdà), Inès Carrasco (Programa de Millora i Transformació), Abraham de la Fuente (Institut Angeleta Ferrer), Begonya Folch (Institut Angeleta Ferrer) i Marina Gay (CATESCO) a l’Institut Angeleta Ferrer de Barcelona.

Algunes idees clau varen ser:

-A què donam valor a través de l’avaluació i la identitat en l’aprenentatge.

-L’escalada dels aprenentatges dins tots els seus ecosistemes.

-La vinculació catalitzadora (catalytic affiliation): concepte que defineix com les connexions interpersonals i professionals en una xarxa d’aprenentatge acceleren els compromisos dels educadors per participar en innovacions educatives basades en l’equitat a tots els nivells (school, community and beyond).

-La veu de l’aprenent (alumnat, docent o líder) a l’aprenentatge i el poder de les converses.

-El canvi de mirada cap a l’aprenentatge dels docents i l’efecte dins l’Angeleta Ferrer.

El dia es va completar amb una visita a l’Institut Angeleta Ferrer, acompanyats dels seus ambaixadors, els propis alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>