III Jornada d’equips impulsors (1)

Benvolgudes i benvolguts,


Us feim arribar informació important de la III Jornada d’Equips Impulsors que, amb molta d’il·lusió, estam preparant.
Aquest curs volem fer extensiva aquesta gran celebració a tots els sectors de la Comunitat Educativa. És per això que, enguany, a més dels docents dels Equips Impulsors, també s’hi podran inscriure membres de les juntes de les Associacions de Famílies dels vostres centres, així com alumnat a partir de 5è d’Educació Primària. Els podreu fer arribar la informació vosaltres mateixos.L’alumnat MENOR D’EDAT ha de venir, obligatòriament, acompanyat d’un adult. En el cas que aquesta persona no sigui el pare, mare o tutor/a legal, ha de comptar amb un permís explícit per escrit i se n’ha de fer responsable durant tota la Jornada.Prepararem tallers diferenciats per als docents i les famílies i alumnat.
Informació a tenir en compte quant a la JORNADA:
– Data: 10 de juny de 2023.– Horari: 9:00 h a 14:00 h (us en detallarem el desenvolupament més endavant).– Lloc: Trui Teatre (Camí de Son Rapinya, 29, Palma)

Informació important quant a la INSCRIPCIÓ A LA JORNADA:
– Terminis d’inscripció: del 24 d’abril al 8 de maig (ambdós inclosos). Molt important: cal respectar el termini d’inscripció, no es podrà obrir més enllà de les dates establertes.– Les inscripcions han de ser INDIVIDUALS i especificar a quin sector de la comunitat educativa es pertany. Aquí teniu l’enllaç al QÜESTIONARI D’INSCRIPCIÓ  de la III Jornada d’Equips Impulsors del Programa de Millora i Transformació.

Informació quant al BERENAR:– Serà un berenar comunitari amb les aportacions que faceu els centres. Més endavant, en acostar-se la data de la jornada, us enviarem un qüestionari perquè pugueu apuntar-hi la vostra aportació.- Per evitar residus cada persona haurà de dur el seu torcaboques, plat i tassó.